پاسارگاد تاباک |قهوه جوش| پیپ| توتون| فندک زیپو

فندک زیپو|انجمن قهوه|پیپ|قهوه جوش|نسپرسو||zippo

پاسارگاد تاباک |قهوه جوش| پیپ| توتون| فندک زیپو

فندک زیپو|انجمن قهوه|پیپ|قهوه جوش|نسپرسو||zippo

مختصری درباره توتون برلی

شنبه, ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۳۰ ق.ظ

توتون برلی

حاوی میزان روغن زیاد و قند کم است ( برخلاف توتون ویرجینیا).
خنک میسوزد و دارای طعمی آجیلی است.
هنگامی که ترکیبات اولیه خاصیت قلیایی داشته باشند اضافه کردن برلی باعث ایجاد سوزش زبان می گردد.
با انجام مرحله casing (همان طعم دار و با روکش دار کردن) که یکی از مراحل فرایند تهیه توتون است، احتمال ایجاد حالت سوزش زبان با اضافه شدن برلی کمتر میشود و هر چه خاصیت اسیدی طعم دهنده بیشتر باشد حالت سوزش زبان ایجاد شده توسط برلی نیز کمتر میشود.

 

منیع : http://www.pasargadtabac.com/

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی