ره آورد بازدید آقای لوچیانو بوتزی از مجموعه پاسارگاد تاباک

در این بازدید در مورد مطالب بسیاری تبادل نظر و اطلاعات صورت گرفت در تمام زمینه ها در عالم پیپ و توتون البته تا جایی که زمان اجازه می داد !
سعی میکنیم مطالب و تجربیات بدست آمده را تا جای ممکن برای استفاده دوستان به مرور بیان کنیم .
در این مطلب به طور اجمال و خلاصه به مسیله کربن کردن داخل آتشگاه در بعضی مدل های پیپ میپردازیم:
در این باره از آقای بوتزی سوال شد که چرا داخل آتشگاه در پیپ های نو ، کربن می شود ؟
در پاسخ بیان شد که در فینیشهای سندبلاست با رنگ تیره به دلیل همرنگی داخل و بیرون بدنه و بالابردن مقاومت آتشگاه داخل اتشگاه رو کربن می کنن .
حال در برندهای دیگه هم مثل آردور ، دیده میشه با وجود قطر زیاد و قطور و ضخیم بودن بدنه آتشگاه در بعضی مدل ها بازهم دیواره اتشگاه کربن شده !؟
توضیح اینکه به علت همین قطر بالا و آرامش خیال مصرف کننده ، ممکن است بدنه پیپ بیش از حد گرم شده و به پیپ آسیب برساند پس به جهت جلوگیری از این آسیب ، آتشگاه را کربن میکنند.
سوال دیگری که پرسیده شد این بود : پس چرا در پیپ های ظریفی مانند مدل پوچینی بربیا با اینکه دیواره آتشگاه ضخیم نیست ولی کربن نشده !؟
توضیح اینکه این مدل پیپ ها ، خاص افراد حرفه ای و بیشتر جهت مصرف توتون های سبک انگلیش و بخصوص لاتاکیا طراحی و ساخته شده اند و به مرور زمان بدنه آتشگاه بطور طبیعی کربن می شود .
خلاصه مطلب این که در پیپ های اصل و برند ، کربن بودن داخل آتشگاه نشان از کیفیت پایین نیست !! بلکه دلایل خاص خود را دارد .
منبع: سایت پاسارگاد تاباک