ترکیبات مختلف توتون پیپ

1 . ترکیبات انگلیسی / بالکان :
این ترکیب به طور معمول شامل هیچ ماده افزودنی مصنوعی نیست . لاتاکیا
جزء اصلی تشکیل دهنده این ترکیب می باشد . معمولا حداقل یکی از انواع
توتون ویرجینیا و یا برلی و شاید کمی اورینتال در این ترکیب وجود دارد .
گاهی این ترکیب میتواند شامل توتون قوی و تند پریک که باعث تندی بیشتر آن
میگردد باشد .
2 . ترکیبات ویرجینیا :
انواع
مختلفی از توتون ویرجینیا موجود است بطوری که گاهی در یک ترکیب 9 گونه
مختلف ویرجینیا وجود دارد . این ترکیب میتواند فقط شامل توتون ویرجینیا و
یا شامل ویرجینیا و مقدار کمی پریک باشد که به این ترکیب به اصطلاح
ویرجینیا / پریک اطلاق میگردد . همچنین ترکیبات ویرجینیا میتوانند شامل
برلی و یا در برخی موارد حتی لاتاکیا هم باشند .
ترکیبات ویرجینیا معمولا
فشرده میگردد و بصورت فلیک برش خورده و عرضه میشوند این ترکیب را میتوان
بخوبی نگهداری و کهنه سازی کرد تا به مرور تخمیر گردد و طعم بهتر و
ملایمتری پیدا کند .
برای استعمال این گونه ترکیب باید اسموکی آرام و با
فاصله زمانی مناسب داشته باشید تا دچار سوزش زبان نشوید . در صورت
یادگیری روش استفاده صحیح از این نوع ترکیب به احتمال زیاد هرگز مصرف آن
را ترک نخواهید کرد .
3 . ترکیبات آروماتیک :
جزء
اصلی این ترکیبات را کاوندیش تشکیل میدهد . با اضافه کردن برخی از طعم
دهنده های طبیعی و یا مصنوعی بوی خوشایندی در توتون و رایحه متصاعد شده از
آن در هنگام سوختن ایجاد میگردد .
مواد افزودنی معمول در اینگونه
ترکیبات شامل : وانیل / شکلات / کارامل / کاکائو / انواع مختلف توت و میوه
ها / آجیل / انواع مختلف مشروبات و ... میباشد .
از ایرادهای اصلی این ترکیب میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
اغلب طعم این ترکیبات با بویی که دارند متفاوت است و طعم آنها به خوبی رایحه متصاعد شده نیست .
همچنین سوختن افزودنیها و طعم دهنده های موجود میتواند باعث سوزش زبان گردد .
این
ترکیبات به دلیل وجود افزودنیهای زیاد معمولا مرطوب میسوزند و باعث
کثیفی و خیس شدن آتشگاه پیپ میشوند . در صورت استفاده از این ترکیبات
باید کمی بیشتر به پیپ استراحت داد تا رطوبت و چربی حاصل از سوختن توتون
خشک گردد در غیر این صورت باعث ایجاد بوی نامطبوعی در پیپ میشود .
بر
خلاف دو ترکیب قبلی ترکیبات آروماتیک را نمیتوان به طور کامل و تا
انتهای آتشگاه مصرف کرد در واقع این ترکیبات در یک چهارم پایانی آتشگاه
بجای خاکستر شدن خشک میشوند و توتون مرطوب و نسوخته ای که قابل مصرف هم
نیست به جای میماند .
منبع :پاسارگاد تاباک