پاسارگاد تاباک |قهوه جوش| پیپ| توتون| فندک زیپو

فندک زیپو|انجمن قهوه|پیپ|قهوه جوش|نسپرسو||zippo

پاسارگاد تاباک |قهوه جوش| پیپ| توتون| فندک زیپو

فندک زیپو|انجمن قهوه|پیپ|قهوه جوش|نسپرسو||zippo

روش های پر کردن توتون در پیپ

دوشنبه, ۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۱۵ ق.ظ

پر کردن توتون یکی از سوالات متداول مصرف کنندگان پیپ است. در حقیقت اگر که توتون به درستی درون آتشگاه پر شده و به درستی هم روشن شود می تواند اسموک مطلوبی داشته باشد، البته جدا از ذائقه اصلی توتون ها.

به طور مثال یک آشپز زمان طبخ غدا و هنگامی که موارد را داخل قابلمه می گذارد باید توجه ویژه ای به موادی که درون آن ریخته، تراکم آن و مقدار حرارتی که به مواد می دهد داشته باشد تا نتیجه رضایت بخش باشد. توتون پیپ هم از این قافیه مستثنا نیست و توجه کامل مصرف کننده را می طلبد. در این مقاله به تفسیر به مقوله خواهیم پرداخت.
الف- جنس توتون:

توتون ها انواع گوناگونی دارند و شناسایی مصرف کننده از نوع توتونی که در حال مصرف است بسیار مهم است. مثلا توتون ویرجینیا بسیار لطیف است و به نرمی می سوزد و بوی تقریبا شیرینی دارد در حالی که توتون لاتاکیا کمی مزه دودی داشته و شخت تر از گونه های دیگر می سوزد. توتون ویرجینیا قالبیت اسانس پذیری بیشتری نسبت به گونه قبل دارد. توتون کاوندیش گونه ای فراوری شده از ویرجینیاست که در اثر نحوه خشک شدن و پرس شدن قالبیت جذب اسانس بیشتری داشته و معمولا به صورت وی کات (V) عرضه می گردد. پس اگر که توتون مورد استفاده شما ویرجینیاست (معمولا رول کات) انتظار زیاد سوختن نداشته باشید، توتون سون سیز گونه ای ترکیبی از ویرجینیاست که مصرف کننده به راحتی می تواند به مورد یاد شده دست یابد.

منبع: سایت پاسارگاد تاباک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی