نگهداری و رطوبت رسانی توتون
نگهداری و رطوبت رسانی توتون
در مورد نگهداری توتون و پیرو آن مسئله رطوبت رسانی به توتون لازم دانستم نکته ای را توضیح بدهم :
اگر قصد نگهداری توتون را دارید باید توجه داشته باشید که بدلیل وجود میکرو ارگانیسم ها در توتون و محیط اطراف ، همیشه احتمال کپک زدن و از بین رفتن کیفیت توتون وجود دارد.
مخصوصا اینکه شرایط لازم برای نگهداری توتون اصولا مرطوب و نسبتا گرم است و مناسب رشد انواع میکرو ارگانیسم ها !!
حتی گاهی دیده شده سنگ های رطوبت سازی که برای حفظ رطوبت توتون استفاده می شوند خود دچار کپک زدگی می شوند !!
برای جلوگیری از این مشکل چند توصیه ارائه می دهیم :
اولا سعی کنید توتون مصرفی خودتان را به اندازه مصرف تهیه کنید و در قوطی بسته بندی نگهداری و تازه مصرف کنید .
اگر هم تعداد بیشتری توتون
تهیه می کنید و تنوع مصرف دارید پیشنهاد میکنم برای نگهداری توتون بیش از
یکی دو هفته ، سعی کنید از جارهای شیشه ای استفاده کنید ، توجه داشته
باشید که بعد از تهیه شیشه و قبل از استفاده از آن حتما با اب جوشیده آن
را استریل کنید.
مطلب دیگر اینکه هیچگاه سنگ رطوبت ساز را در تماس مستقیم با توتون قرار ندهید .
و
از همه مهمتر اگر برای رطوبت رسانی از سنگ استفاده می کنید هیچ گاه از
آب معمولی و یا بدتر از از آب معدنی که حاوی املاح بسیار است استفاده
نکنید !
حتما سعی کنید برای ایجاد رطوبت از آب مقطر و یا آب جوشیده استفاده کنید .
بازهم تاکید میکنم سعی کنید توتون را تازه از فروشگاه تهیه کنید که نیاز به نگهداری طولانی نباشد تا بتوانید از توتون تازه ، نهایت لذت را ببرید .
لینک های مفید:
منبع:سایت پاسارگاد تاباک