پاسارگاد تاباک |قهوه جوش| پیپ| توتون| فندک زیپو

فندک زیپو|انجمن قهوه|پیپ|قهوه جوش|نسپرسو||zippo

پاسارگاد تاباک |قهوه جوش| پیپ| توتون| فندک زیپو

فندک زیپو|انجمن قهوه|پیپ|قهوه جوش|نسپرسو||zippo

قل قل کردن پیپ در هنگام مصرف

دوشنبه, ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۴۵ ب.ظ

این صدا به دلیل جمع شدن شیره و رطوبت بنا به فرم و طراحی پیپ در انتهای کاسه و یا درون شنک و یا در استم ،  شنیده می شود .
دلایل ایجاد شیره می تواند به شرح زیر باشد  :


1 _ مشکل در طراحی و ساخت پیپ :
در برخی موارد به دلیل طراحی اشتباه و یا ساخت نا مناسب و گاها به دلیل ذات فرم و شکل پیپ صدای قل قل شنیده می شود و یا اسموکی مرطوب تر از حد معمول و استاندارد بوجود می آید .
در اکثر موارد این مشکل به دلیل طراحی نادرست در مسیر هوایی از انتهای کاسه تا قسمت دهانی پیپ ایجاد می شود ،   وظیفه و کارایی این مسیر متراکم کردن و چگالش دود گرم حاصل از سوختن توتون  و هدایت و انبساط و آزاد سازی آن به سمت قسمت دهانی می باشد که برخی اوقات به دلیل شیب تند و نامتعارف و یا وجود فاصله هوایی و ناپیوستگی در طول مسیر هوایی مشکل جمه شدن شیره و یا رطوبت بوجود می آید .
این ناپیوستگی در مسیر هوایی می تواند به دلایل مختلفی ایجاد شود  :

_ برخی از سازندگان پیپ بر این باورند که انتهای تنون حتما باید با قسمت مورتایز در شنک در تماس کامل باشد  و بعضی دیگر معتقد هستند که این تماس کامل چندان هم ضروری نیست .  معمولا این اتصال و تماس کامل در پیپ های ماشین ساز بطور کامل رعایت نمی شود .
_  دلیل دیگر میتواند در یک راستا نبودن شنک و استم در طراحی و ساخت پیپ باشد که این مشکل بیشتر در پیپ هایی با فرم خمیده دیده می شود .
_  گاها نیز فیت نشدن کامل قسمت تنون در شنک می تواند باعث بروز چنین مشکلی شود البته در مورد فیت بودن تنون در شنک هم اتفاق نظر در بین سازندگان و طراحان دیده نمی شود !
صرف نظر از جزئیات تخصصی گفته شده به نظر می رسد که مکانیک و ساختمان یک پیپ می تواند ارتباط مستقیم بین ایجاد مشکل قل قل پیپ برای یک اسموکر پیپ با یک توتون خاص و حتی با همه توتون ها  داشته باشد .

2 _  اسموک سریع  :
بخار آب یکی از ترکیبات حاصل در هنگام سوختن توتون است که با داشتن اسموک سریع مقدار زیادی بخار آب ایجاد شده و در طول مسیر هوایی به مایع تبدیل شده و ایجاد مشکل می کند .

3 _  استفاده از پیپی که هنوز آب بندی نشده است  :
که البته در این مورد نیز اتفاق نظر و دلیل علمی وجود ندارد ولی خب بنا بر تجربه پیپ نو معمولا اسموک مرطوب تری دارد .

4 _  استفاده از توتون های با رطوبت بالا  :
برخی توتون ها بخصوص انواع آروماتیک دارای رطوبت بالایی هستند که این امر موجب ایجاد مشکل می شود .

5 _  استفاده از توتون های با افزودنی های زیاد  :
در برخی توتون ها و بازهم بیشتر در انواع آروماتیک به دلیل استفاده از افزودنی های زیاد و موادی مانند گلیکول پروپیلن کع یک ماده رطویت گیر است در هنگام سوختن توتون روغن و شیره بیشتر از حد استاندارد ایجاد میشود که باعث ایجاد مشکل می شود .

6 _  وجود بزاق دهان در پیپ  :
ترشح بزاق دهان در هنگام کشیدن پیپ امری طبیعی است که گاها این بزاق به درون استم و دهاوی پیپ وارد می شود و انباشته میگردد .  تا حد امکان سعی کنید زبان خود را از وردی دهانی استم پیپ دور نگاه دارید و از ورود بزاق دهان به درون استم جلوگیری کنید .

در هر صورت اگر در هنگام کشیدن پیپ با مشکل قل قل مواجه شنیدن با استفاد از یک نخ تمیز کننده و وارد کردن آن در طول مسیر هوایی رطوبت و یا شیره موجود را از بین ببرید و سپس به کشیدن پیپ خود ادامه دهید .

منبع: سایت پاسارگاد تاباک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی