تکنیک پیپ کشیدن تنفسی
احتمالا درباره این تکنیک (Breath Smoking) اسموک پیپ شنیده باشید و شاید هم نه !
به دور از بیان جزئیات و اضافات، لب کلام در مورد این روش این است که اساس این تکنیک تمرکز بر روی دم و بازدم در هنگام پیپ کشیدن است! به چه صورت !؟
به
این طریق که ابتدا پیپ را در دهان و در بین دندان ها قرار داده ، لب ها
و دهان خود را کاملا می بندید و شروع به پیپ کشیدن میکنید به این صورت
که هوای ورودی در هنگام اسموک را به دو بخش تقسیم میکنید ، حجم بیشتر
هوا را از طریق بینی و حجم کمتر هوا را از طریق مسیر هوای پیپ به داخل
دهان هدایت میکنید ، مقدار حجم هوای ورودی بین بینی و پیپ را
می توان تغییر داد اگر هوای ورودی از طریق پیپ بیشتر شود توتون با حرارت
بالاتری خواهد سوخت ، معمولا 70 تا 80 درصد حجم هوای ورودی از راه بینی
و مابقی از طریق پیپ می باشد .
در هنگام بیرون دادن هوا و دود
انباشته شده در دهان ، برعکس عمل میکنید یعنی حجم هوای بیشتر از طریق
پیپ و حجم کمتر هوا از راه بینی به بیرون فرستاده می شود .
توجه داشته باشید که عمل خارج کردن دود و هوا بسیار آرام صورت گیرد در غیر صورت توتون و خاکستر داخل پیپ به بیرون پرتاب می شود .
در حین اسموک دهان و لب ها کاملا بسته باشد .
بعد
از 3 یا 4 بار اسموک و یا بیشتر بسته به حجم ریه و دهان و توانایی
اسموکر ، دهان خود را باز کرده و تمام دود انباشته در دهان را خارج کنید
.
توجه داشته باشید که در این روش در حین اسموک با دهان بسته تمام
حجم دود معمولا خارج نمیشود و در مرحله آخر و باز شدن دهان حجم دود قابل
قبولی از دهان خارج می شود که خود همین امر باعث می شود که طعم و مزه
توتون را به خوبی حس کنید .
مزیت دیگر این روش داغ نشدن پیپ است به دلیل آرامش موجود در حین اسموک با این تکنیک .
به
یاد داشته باشید روش ها و تکنیک هایی که برای شما دوستان توضیح داده می
شود نیازمند تمرین ، ممارست ، تکرار و صبر و آرامش است که پیشنهاد میکنم
برای این کار از زمان های تنهایی و خلوت خود نهایت استفاده را ببرید .
منبع: سایت پاسارگاد تاباک